sâmbătă

Bani cu Metacafe - Cum poti face bani cu clipuri video

Există câteva site-uri bun videoclip care vă va plăti pentru clipurile dvs. video. Un astfel de site-ul web este Metacafe.com , în cazul în care puteţi să vă înscrieţi pentru programul lor de producători Recompensele şi încărca videoclipuri dumneavoastră. Când video traversează cei 20.000 de marca opiniile, veti primi $ 100 şi $ 5 pe 1000 opinii de acolo-încoace. Aceasta este condiţia de rating-ul video de spectatori este mai mare de 3.0 dintr-un total de 5.0
Daca esti creativ si o camera video proprii (dacă nu ar trebui să cumpere unul azi) - acest lucru ar putea fi foarte lucrativ. Ratele de plată de mai sus sunt foarte bune. Nu sunt mulţi oameni aici castiga un venit parte buna cu creativitatea lor. Trucul este de a merge la Metacafe.com şi a vedea ce fel de filme sunt câştiga bani. Clasifica-le şi vezi dacă poţi oferi un video similar sau o poftă de mâncare pe ceva acolo, dar cel mai bine sa fie unic. Oamenii vor să se distreze aşa le arate ceva unic şi uimitor sau ciudat. Şoc oameni! Fă-i să râdă! Fă-i suflare în veneraţie! Asiguraţi-le spun wow!
Pentru a vedea clipuri video de top actuale şi cele care sunt vizitaţi castiga bani buni - această legătură într- .
Aici sunt unele dintre categoriile şi tipul de videoclipuri care sunt câştiga bani buni, iar unele idei pentru tine de a face bani prin video -
Trucuri Magic - (arată ea, dar dacă ei foarte bun, nu să le arătăm cum se face, sau comunitatea magician vă va ban)
Oua Eater - Ouăle de Paşti sunt ciudate lucruri dezvoltatorii de software puse în software-ul care le creează, care pot fi văzute de către executant anumită secvenţă de acţiuni. Google windows XP ouă de Paşti şi de a găsi câteva exemple. Acestea sunt distractive şi whacky şi oamenilor le place să găsească aceste pietre ascunse şi lucruri distractive în interiorul Word, Excel, Photoshop, Grand Theft Auto sau software-ul practic orice populare sau joc.
Puzzle-uri sau Provocari - acestea pot fi la fel de simplu ca puzzle-uri bat de chibrit sau cartea pe care o demonstrează şi de a pune telespectatorii pentru a rezolva. Repetaţi-ţi întrebarea de câteva ori şi să le cereţi să-l rezolve. Apoi, după o clipă să le dea soluţia.
Trucuri PC - Aveţi dreptul să utilizaţi un software de captură de ecran cum ar fi Camtasia pentru a înregistra ecran desktop. Apoi, aveţi posibilitatea să afişaţi spectatori unele chestii distractive fie că este vorba comenzi rapide la îndemână pentru a face, unele trucuri pe PC, sau lucruri uimitoare on-line, de exemplu, o căutare pe Google pentru cuvantul "defecţiunii indică un rezultat amuzant (aveţi nevoie pentru a merge sa fac asta!).

Experimente Amazing - ar putea fi furcă şi simplu acte de echilibrare cuţit, carbogazoase fizz acte băutură, chestii firecracker în condiţii de siguranţă, sau ceva asta nu sunt periculoase, dar distrează.
Tutoriale - Acestea ar putea fi tutoriale generale (cu privire la modul de a face un yoga) sau chiar tutoriale software pentru PC de exemplu. Cum se face un text titlu crea fantezie în Photoshop sau ceva cool în 3D Max sau Google SketchUp de software 3D sau orice alt software populare fiind folosite de către pasionaţilor. Le place chestia asta!
Hacking - unele Clipuri etice de bază hacking, arătând persoana comune şi needucaţi unele simple şi uimitoare (non-dăunătoare) trucuri hacking fie că este vorba căutare Motor de hacks, hacks sau software. Nu încuraja orice activitate frauduloasă şi ilegală pentru că vă va fi dat afara din Metacafe şi, de asemenea, intra in probleme.
Video Travel - Dacă vă deplasaţi Clipuri de peste mări, record de momente de distracţie şi de lucruri uimitoare care le vedeţi şi persoanele pe care le îndeplinesc.
Cooking - Arată lumii cum se fac cele mai bune plăcintă prăjitură cu brânză afine! .. Sau ceva care este simplu de a face şi unice şi cu ceea ce masele ar place să înveţe repede pentru a impresiona prietenii lor, familia şi soţul!
Experimente Stiinta - Daca esti tipul de tocilar, arată-le unele experimente ştiinţifice se răcească.
Origami - face o pasăre de hârtie în următorii rece din aripi şi să le arătăm modul în care sa făcut.
Alarma 1: Nu efectuaţi nici un cascadorii periculoase, care ar putea costa un brat sau un picior. Ei nu merită banii şi de risc. Fii atent. Şi dacă trebuie să vă asiguraţi că aveţi un supraveghetor sau prieten care vă pot ajuta în cazul în care ceva nu merge bine.
Alert 2: A nu se rupe sub nici o forma de video şi cineva să copiaţi şi încărcaţi-l ca acest lucru ar putea te în unele probleme serioase juridice.
Alert 3: Nu utilizaţi nici un sunetului sau clipuri sau logo-uri de material protejat de copyright. Puteţi câştiga un pic, dar apoi Metacafe te poate bloca rapid şi nu să vă plătească pentru încălcarea termenilor lor.
Alarma 4: Mergeţi la un site de Do-It-Yourself (DIY), sau un site ca sat de experţi - a se vedea ce imaginile video sunt populare şi să facă cele similare pentru publicul de la Metacafe! Acesta could'nt obţine mai simplu! Tocmai am vazut un clip video despre acest tip care arată modul de a elimina zgârieturile de pe un CD, astfel sărind peste pot fi eradicate ... acest film a făcut 400 dolari, plus într-o perioadă foarte scurtă de timp.
Dacă aveţi un blog ai putea creşte traficul / punctele de vedere ale videoclipului inscrise de tăierea şi lipirea codul încorporat de video (e) de la Metacafe.com în blog-ul. Aceste opinii în afara amplasamentului va face, de asemenea, bifaţi contra. Ai putea, de asemenea, pastă şi încorpora video (e) în pagina dvs. myspace.com pentru prietenii tai pentru a vedea şi a trece în jurul valorii. Toate acestea va creşte punctele dumneavoastră de vedere şi te mai aproape de marca 20.000, după care poţi începe să câştigi bani!
Alte site-uri bune pe care îl plătiţi pentru clipurile video sunt

Există un articol mare pe NY Times care vorbeşte despre modul în care unii oameni sunt face bani cu "Cum să Videos" ... aceasta este o trebuie să citească!

2 comentarii:

Unknown spunea...

CHOOL

Unknown spunea...

dfrrrrrrrr

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger