miercuri

Domeniu

Ce este un nume de domeniu ?

Numele de domeniu este adresa sitului tau. De exemplu : www.Numele_de_domeniu_.ro; sau www.Numele_de domeniu.com. Imaginea sitului tau incepe cu numele de domeniu. Sa reusesti sa alegi un nume de domeniu care descrie foarte bine subiectul sitului tau este foarte important. Astfel vei reusii inca de la inceput sa oferi o imagina de ansamblu asupra continutului sitului tau. Numele de domeniu este cea mai mica investitie care o vei face in situl tau. Poti sa cumperi nume de domenii cu mai putin de 10$ de an, ceea ce este destul de putin.

Inregistrarea propriuzisa a numelui de domeniu este destul de simpla, ca si cum ai face o adresa de e-mail. Avantajul pe care il ai in alegerea numelui de domeniu, este ca nu trebuie sa il pastrezi pentru totdeauna. Gandeste-te la acesta ca la un abonament, care il platesti, la alegerea ta, fie anual fie lunar.

1 comentarii:

Stefan spunea...

Hmm mersi de articol, chiar as vrea sa am un domeniu ca casino online.ro, dar cred ca nu e asa de usor sa ai un asa domeniu, mai ales trebuie sa fie scump.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger