marți

Fara Website esti Invizibil

Bani - Scopul principal a unui site este sa aduca profit. Multe firme, fie ele cat de mici, continua sa nu fie afisate pe internet. Lumea noastra e intr-o continua evolutie, si o data cu ea trebuie sa evoluam si noi. Prezenta pe internete, devine imperativa. Gandeste-te la cati clienti poti sa pierzi prin simplu fapt ca nu ai un website care sa iti prezinte firma pe internet. Gandeste-te la cati bani poti sa pierzi pentru ca nu ai un site.
Multe firme, pierd clienti pentru simplu fapt ca nu au dat atentie campaniilor de publicitate. Un site, iti aduce numele pe internet, un site te face cunoscut lumii intregi, cred ca e destul de important ca lumea sa stie de afacerea ta. Internetul ofera posibilitatea de a castiga bani, promovandu-ti afacerea. Gandeste-te, numele afacerii tale este facut cunoscut lumii intregi, iar tu ai castiguri pentru aceasta. Mai intai numarul clientilor tai poate sa creasca, asta va duce la incasari mai mari, si apoi siteul tau poate genera destul profit incat sa plateasca pentru intreaga campanie de publicitate.
Un site bine planificat de la inceput, e ca si cum ai avea magazinul in cel mai mare centru comercial. Siteul tau poate fi cunoscut lumii intregi, si implicit si afacerea ta. Un site, ofera o oportunitate de dezvoltare chiar, si poate creste clientela substantial. Majoritatea celor care inca nu isi promoveaza afacerea pe internet, privesc siturile ca o strategie foarte scumpa... un lucru complet gresit. Astazi poti sa iti faci un site gratuit, tot ce trebuie sa investesti este timp si rabdare.

Situl tau nu are program de functionare, va fi disponibil 24 de ore din 24, astfel poti sa castigi bani chiar si atunci cand stai cu familia, sau iti petreci timpul altfel decat lucrand. Ca sa nu o mai lungim cu vorba, un site, ofera o noua modalitate de publicitate, nu va fi inchis niciodata, si afacerea ta poate functiona non stop. Acestea sunt doar cateva motive pentru care tu, trebuie sa inveti cum sa iti faci un site gratuit. Bemeficiile oferite de un site gratuit sunt enorme, nu cred ca sunt dezavantaje in a avea un site. Ve fi platit inclusiv pentru a te promova. Incearca sa iti faci un site gratuit, nu vei avea nimic de pierdut. Afacerea ta va fi cunoscuta lumii intregi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger