marți

Trafic

Sau cum sa-ti cresti traficul, numarul de vizitatori pe propriul blog?

Foarte buna intrebare, la care foarte multi experti si-au dat cu parerea. Dintre cele mai minunate sfaturi si sugestii gasite pe net, pe la bloggerii nostri adevarati cu trafic cat casa de la numarul 20, amintesc:

1. sa te inscrii in cat mai multe adunaturi de bloguri si profile (agregatoare sau retele sociale): blogoree.ro, digg.ro, ghidoo.ro, digme.ro, mybloglog.com, hi5.com, myspace.com, facebook.com, pe toate cu descrieri si aranjamente minunate

2. sa-ti faci lista de messanger de 10 kilometri si sa trimiti celebrul spam cu “scuzele de rigoare”

3. sa te bagi pe toate forumurile pe care le gasesti si sa ai semnatura cat mai goala sau cel putin ciudata (btw, sa nu uiti sa-ti bagi si adresa blogului tau) si sa comentezi cat mai amboulea

4. sa faci acelasi lucru (cu semnatura si comentariile) pe toate celelalte bloguri la care ai vazut traficul mare sau pe paginile celor mai citite cotidiene, sa-i vorbesti de bine “da, ai dreptate” sau de rau “nu, nu ai dreptate, esti un bou sau vaca la alegere”

5. sa pui poze cu fete goale si baieti in puta goala

6. sa dai o bere la toata lumea si sai rogi cu lacrimi in ochi sa te adauge la ei in blogroll, la “prieteni” sau sa te bage unde vor ei, dar sa te bage

Mda, foarte interesant. O singura buba in toata povestea si strategia asta: cat trafic poti sa faci si mai ales cati dintre cei care au intrat pacaliti de vulpe la tine-n blog se vor mai si intoarce?

Poate mi se pare, dar eu cred ca mai important decat tot traficul asta de unica folosinta este cel fidel, daca exista asa ceva (poate exista). Si fidelizarea asta si traficul adevarat se se obtine doar daca ceea ce scrii are constanta si calitate.

Adica, frate, daca tot scrii, macar scrie constant, nu o data la trei saptamani si mai ales scrie bine. Si-o sa vina si traficul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger