duminică

Google AdSense pentru domenii

Castiga bani online, pe domeniile dvs. parcate.
Dacă nu aveţi orice domeniu încă, şi acum te gandesti la AdSense pentru domenii, apoi face unele de cercetare şi de a rezerva un domeniu (nu este nevoie pentru a gazdui site-ul web), cu mare de cuvinte cheie de nişă căutare AdSense în domeniu, deoarece domeniile parcate au, în general, nici un conţinut real şi Google Prin urmare, serveşte reclame contextuale AdSense pe sensul numelui de domeniu.

Ce este de domenii parcate

Atunci când numele de domeniu rezervati, dar nu gazdă şi nu utilizaţi un domeniu (nr conţinut de pe el), numit de domenii parcate, atunci când ajunge la vizitator sau de tipul acelui domeniu, aceasta arată o "Under Construction", pagina 404 sau pagina de eroare sau parc anunţuri companie domeniu care nu plătiţi nimic pentru a proprietarului de domeniu, Deci, de ce nu schimba acest domeniu, în câştigului salarial maşină cu AdSense pentru domenii.
Vizitaţi websitedesignmeerut.info pentru a vedea AdSense pentru domenii de exemplu.



Permiteţi-mi să explic, aveţi un domeniu parcat ca websitedesignmeerut.info, acesta poate avea anunţuri Google referitoare la web design, locuri de muncă în meerut, în timp ce un site ca freemail.com va afişa anunţuri referitoare la serviciile de e-mail. AdSense pentru domenii furnizează link-uri, rezultate ale căutării, anunţuri şi alt conţinut.


Pentru a începe lucrul cu AdSense pentru domenii, vizitaţi

https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=76049


pentru mai multe informaţii.

Google AdSense pentru domenii Steps cu pas ghid

Trebuie doar să


  • Conectaţi-vă la contul dvs. AdSense
  • faceţi clic pe "AdSense Setup" tab-ul, şi ar trebui să existe un "AdSense pentru domenii" opţiune acolo.
  • Conectarea la registratorul de domeniu şi de a face modificări la informaţiile de cont. Adsense oferă informaţii detaliate cu privire la modul de a face acest lucru cu registratorii cele mai populare aici

    http://www.google.com/support/a/bin/answer.py?hl=en&answer=48090 C #
  • După ce aţi stabilit-vă domeniul dvs. în conformitate cu specificaţiile lui Adsense, aşteptaţi până când acesta devine aprobat.
  • Vizitaţi websitedesignmeerut.info pentru a vedea AdSense pentru domenii de exemplu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger